Pups geboren op 2 maart 2019


De pups van Kelci en Morgan zijn nu zeven weken jong. Het zijn geweldige lieve,vrolijke en vrije doerakjes. Er is nog slechts 1 teefje beschikbaar. De Pointer is net zoals zijn neef de Vizsla een zachtaardige, sociale, actieve en vooral ook hele fijne familie/gezinshond. De Pointer is natuurlijk op de 1e plaats zeer geschikt als jachtgebruikshond hond maar ook in allerlei andere vormen van sport zijn zij inzetbaar denk dan vooral aan Canicrossen, Bikejoring, Agility maar ook in sporten/opleidingen waarbij optimaal gebruik moet worden gemaakt van de neus zal de Pointer goed tot zijn recht komen.

Onze Pointerpups zijn Dual Purpose gefokt dat wil zeggen dat zij niet gefokt zijn om uit te blinken in slechts één ding zoals bijvoorbeeld Fieldtrials (jacht voor het schot) of juist alleen voor de show dit is niet wat wij wilden wij streven naar de voor ons ideale Pointer: Gezonde sociale makkelijk te trainen Jachthonden en als ze dan nog prachtit zijn om te zien is dit ook mooi meegenomen.

klik voor groot

      

      klik voor groot

      

Op zaterdag 2 Maart zijn de pups van Kelci en Morgan blakend van gezondheid ter wereld gekomen.
Een prachtig tiental van 5 reutjes en 5 teefjes liggen met dikke volle buikjes bij hun lieve zorgzame moeder.
Helaas werden er geen lever met wit kleurige pups geboren maar de zwart witte, oranje witte en lemon en witte pups zijn natuurlijk ook prachtig.

Het namen thema voor ons eerste nestje Pointer pups is "Wind". Wij vernoemen de pups naar namen van Winden over de hele wereld omdat Pointers en Wind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.